tirsdag 27. desember 2011

O jul med din VARME !

Oioioi så mett! Feliz Navidad til alle venner og familie :) Har vert en varm varm jul, første dagen me virkelig fekk kjenne sommeren.

Dagen startet med at Maria fekk litt hjemmelengsel, ville i sofaen med sine søte små og se tre nøtter til askepott :) Men her er det nesten ingen juletradisjoner som i Norge, umulig å sjå at det er jul i gatene og butikkene. Måtte leite lenge etter ein nissehue :p
Er kansje ikkje så rart de ikke har julefølelse, her er det sol og 30 grader,.

Etter siestaen til Christophe tok vi en spasertur til sentrum for å kjøpe kvalitetspresanger til hverandre. Vår bodyguard Rambo stilte opp og beskyttet oss hele veien ;)

Startet med å sei mett, vert endel måltid idag. Frokost, så chiles versjon av grøt, "dårlige" deler av lammet me skal ha imåro kokt, litt som sosakjøt ;) 1 middag, kylling, salat, tomat og Marias favoritt palta ( advokado). Til slutt var det julemiddag, 2,5 kg entrecote og scampi, begge med egenlaget marinade. Potetsalat, tomat og en deilig chilensk vin hørte til. Dessert var fruktsalat og is, sprakk opp endel knappa på skjorten til Christophe :)
Så va det tid for gavene :). Maria hadde gått å kjent på gavene hele dagen der de lå under det lille plastikk juletreet ;). Det endte med flere gaver enn vi hadde forventet! Litt penger fra Don Alfonso, to sjokoloade plater fra guelien, pluss at Christophe fikk en nøkkelring. Den var laget av horne på en ku ;) . Så fikk Maria to gaver som betyr mye. Carmen hadde strikket en nydelig genser, og guelien hadde laget et forklee i blått slik at det skulle passe til øynene :)! Det lå mye arbeid bak så dette skal vises frem med stolthet. Alt i alt er vi strålende fornøyd med julen og er heldig som er blitt så godt tatt i mot av våre chillenske venner :) ! Håper alle dere hjemme har hatt en like god jul =)

1 kommentar:

  1. Hei,tusen takk for å kunne være med på den blogg og ser,lese om alle deres opplevelser...
    Masse klem fra Jef og Nicolas!!!!

    SvarSlett