søndag 22. januar 2012

Mendoza = vino tinto !

Endelig fremme i Mendoza, og for en buss tur ! Fra Santiago til Mendoza kjørte vi over Andes fjellene, det var dype daler og du kjørte zigzag opp over ! Når du ikke trodde du kunne komme lengre opp, tok du feil. Fantastisk busstur, kjempe flott å se. Vi kom fram ganske seint så det var bare å dusje av seg bussturen og ut å spise.

Dagen etter var det ut å loffe litt, vi gikk, vi så,vi gikk og vi så ;). Og fikk anbefalt plasser vi kunne gå. Sååå etter en dag med "bli kjent med Mendoza på egen hånd" var det klart for en god middag, med god vin selvfølgelig ;) Mendoza er jo Argentina sin vinby :)

Dag nr 2, eller 3 spørs hvordan du ser på det ;). Tok vi buss ut til vin området. Der skulle vi sykle ( til Marias store skrekk) rundt å se. Og av alle ting blir vi stoppet av politiet, for første gang by the way ;). Vi tenkte vi syklet for fort, meeen de skulle bare si at veien vi var på vei mot var stengt. Men det var veldig kjekt å sykle uansett:). Vi var på vingårder, smakte på god vin, så på en plass der de lagde sjokoloade. Besøkte en øl hage og snakket med litt folk her og der. Vi syklet ganske langt, så vi ikke fullt så godt trente mennesker kjente det godt i beina ;). Og at det var 30 grader hjalp ikke så veldig det heller;).
Vi var på en flott restaurant, med egen vinkjeller, som du blir med inn for å snakke med en vin ekspert og velge :).

No skal vi bussfolk til Buenos Aires, tar på oss en 17 timers lang tur :).

Desverre dårlig med bilder denne gangen, men vi lover å gjøre det godt igjen ;).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar