lørdag 7. januar 2012

Nyttårsafto!

Startet dagen med en skikkelig workout, der Maria var den flinkeste ;). Så ut å handle litt hatter og ballonger og fjas og stas. Hjem å ta på seg "finklærene", sommerkjole og shorts og skjorte ;). Sånn sett er det greit med 30 grader på nyttårsaften :). Tok en taxi til onkel Victor, der don Alfonso og Ferrnanda var og. Vi fikk corona som velkomst drink og skypet litt med familien :). På menyen var det entrecote, med potetsalat og tomat salat +++. Vi koste oss med deilig vin og mat :).

Når klokken begynte å nærme seg 12, gikk vi ut i hovedgaten Alameda, der det var et fargerikt folkehav, med hatter fløyter og sparyer. Det va og mange barn og eldre med. Stemingen med så mange var helt fantastisk! Privat personer har ikke lov til å skyte opp raketter, så alle øynene pekte mot et tårn, Entel. De hadde nedtelling fra 10, akkurat som på de amrikanske filmene ;). Fyrverkeriet var helt magisk, med hjerter og smilefjes :).
Vi bestemte oss for å gå hjem, det tok ca 20 min, og det skikkelig artig å se så mange mennesker og allikavel var det super god stemning =D !

Godt nyttår til alle dere der hjemme og takk for det gamle :) ! Litt forsinket.

2 januar reiste vi til Copiapo, hele dagen gikk med på å buss. Yey !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar