fredag 30. mars 2012

Peru, Lima

Vi kom sent på kvelden, så det ble ikke noen oppdageselstur før dagen etter. Det var søndag når vi dro inn til byen. Det var mange flotte bygninger, og kirker. Det var gudstjenste med kor og et stort oppmøte :). Vi hadde fått anbefalt og gå til det som i dag er et museum, men var et stort kloster.
Maria sin favoritt var biblioteket, det hadde virvel trapper, store fakler, akkurat som på film. Vi var på fest rommet og, der det var flote bord, med skjærte mønster. Såg tunge store stoler som det måtte 23 mann til å bære i parader de hadde. Så var det ned i kjelleren, der nede ligger det 25 000 lik !! Det var der alle de fattige, når de døde bare ble kasta inn så å si.

Etter vår guidet tur, fortsatte vi å se rundt i sentrum. Tok oss litt kylling, men etterpå fant vi en matmesse, men da var vi altfor mett (men luktet veldig godt:) Så tok vi bussen lengre sør i byen, den bohemian delen. Var avslappet stemmning, kunst og koselige butikker. Gikk ned mot sjøen og fikk en fantastisk utsikt over Lima sin strandlinje.

På kvelden tok vi buss til et slags lys/vann show. Mange forskjellige fontener med forskjellige lysfarger, kunne gå under vannet også :) Var også noen bilder av Machu Pichu når den ble funnet første gang. Selv om de som bodde i området visste om det, de så bare ikke verdien i det ;). Men amerikaneren som "fant" det gjorde jo det. Men anyways, det var no litt funfact. Etter å sett de gledet vi oss enda mer til Inca Trail som nermet seg.

Dagen etterpå var det klar forbusstur nummer hundre, 21 timer til Cuzco, ca 3400 m over havet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar